Boldogság skandináv módra - naptár

Fotó: Kossuth Kiadó weboldala
Kiadó: Kossuth
Kiadás éve: 2019.
Besorolás: zsebnaptár

„Ez a különleges zsebnaptár valójában naptárkönyv, mert amellett, hogy hasznos útitárs lesz a következő esztendőben, egyben kincskeresésre is invitálja tulajdonosát. A legendásan boldog és pozitív skandináv életmód, életérzés után vágyakozók hónapról hónapra hasznos „hygge-tanácsokat” olvashatnak a világ legavatottabb „boldogságszakértőjétől”, Meik Wikingtől. 
Dániát a világ legboldogabb országának nevezik. A dánoknál tökéletes egyensúlyban van munka és magánélet, ingyenes a felsőoktatás, pontosan közlekednek a vonatok, és ha mindez nem lenne elég, náluk a legnagyobb az egy háztartásra eső gyertyafelhasználás.
A boldogságról valószínűleg senki sem tud többet, mint Meik Wiking, a koppenhágai Boldogságkutató Intézet igazgatója, aki egyben a szenzációs sikerkönyv, a Hygge, a dán életérzés, ami boldoggá tesz szerzője. Meggyőződése, hogy jóllehet rengeteget tanulhatunk a dánoktól a beteljesült életről, a boldogság kulcsai világunk minden táján ott rejlenek.”


Kossuth Kiadótól kaptam ezt a naptárat, amit ezúton is hálásan köszönök! Nagyon aranyos naptár, a mérete is megfelelő számomra. Különlegessége, hogy hygge tippeket is tartalmaz minden hónapra. Igyekszem inspirálódni belőle és megvalósítani a tippeket.
Végül nem ezt a naptárat használom a minden napokban, mert a húgom készített nekem egy személyre szabott bullet journalt, de szerintem nagyon praktikus mégis különleges naptár.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Harry Potter & Legendás állatok - Útmutató a varázslóvilághoz

Könyvadaptációs ajánló 10. rész - Ifjúsági

"A te lelked a kedvencem az egész világon" - Sarah Adams: Csalóka szerelem