Nyertem :)


Tegnap nem volt időm rá, így ma teszem meg! Képzeljétek el, nyertem egy könyvet! Azt tudni kell, hogy én sosem nyerek: legyen tombola, bármiféle nyereményjáték vagy akár egy kaparós sorsjegy, ilyen téren balszerencsés vagyok! :) De most sikerült! És annyira örülök neki!!!!
A Facebook-on kellett megosztani vagy lájkolni valamit, már nem is emlékszem pontosan, és cserébe az összes eddig megjelent LOL-könyvek sorozatból választhattam egyet! :)
Amúgy is szeretem ezeket a könyveket, így külön örültem neki.
És a még nagyobb meglepi az volt, hogy amikor lázas izgalmak közepette kibontottam a csomagot, a könyvben még egy Marni Bates által dedikált könyvjelző is volt! :)
Szóval köszönet a Móra Kiadónak és a LOL-könyvek facebook oldalának


A könyv, mint látjátok Marni Bates: Menő-riadó Kambodzsában című könyve, ami a Smith gimi sorozat 3. része. Még be kell pótolnom és elolvasnom a második részt, de ezt hamarosan megteszem, hogy kezembe vehessem ezt a gyönyörűséget és elolvashassam! :)

Kicsit a sorozatról:

1. Marni Bates: Segítség, YouTube-sztár lettem! 


Kiadó: Móra
Kiadás éve: 2014.
Oldalszám: 272 oldal
Ár: 2199 Ft
Eredeti cím: Awkward
Sorozat: Smith Gimi
Besorolás: ifjúsági regény, LOL
Borító: Csudijó :)
Csillag: 5/5*

"Ismertnek lenni nagyon menő, ugye? Tévedés! A tizenhét éves Mackenzie-t például egyáltalán nem zavarja, hogy két barátján kívül a többi diák csak akkor vesz tudomást a létezéséről, ha a leckéjüket kell megírnia. Szóval igazi lúzer. 
Ám a békés névtelenségnek vége, amikor hátizsákjával véletlenül padlóra küldi az egyik izomagyú focistát, sőt egy hisztirohammal kombinált újraélesztést is bemutat a fél suli előtt… A kínos jelenetről készített videó azonnal fölkerül a YouTube-ra, és több millió kommentelő, meg persze az egész gimi Mackenzie-n röhög. De amikor egy népszerű rockbanda klipet készít a felvételről, a lány egy csapásra sztár lesz. A szerelemben viszont ugyanolyan lúzer, mint volt. Mert mi van, ha túl későn jön rá, hogy a nagy médiacirkusz közben elszalasztotta a tökéletes srácot, akinek egyáltalán nem kellett a felhajtás ahhoz, hogy észrevegye őt…"


Kiadó: Móra
Kiadás éve: 2014.
Oldalszám: 320 oldal
Ár: 2299 Ft
Eredeti cím: Invisible
Sorozat: Smith Gimi
Besorolás: ifjúsági regény, LOL
Borító: Nagyon vicces :)
Csillag: még várat magára :)

"„Nem leszek többé Láthatatlan!” − Ez Jane Smith új jelmondata. A stréber lányt addig nem zavarta, hogy mindenki átnéz rajta, amíg két barátjával osztozott a lúzersorsban. De amióta Mackenzie Logannel jár, Corey-t pedig leköti rocksztár pasija, Jane magára maradt. És ebből elege van! Amikor a suliújságnál megbízzák, hogy írjon egy ütős vezércikket, úgy érzi, végre megmutathatja, nem az az életképtelen kiscsaj, akinek mindenki hiszi. Arra azért nem számít, hogy ehhez előbb be kell mosnia egy izomagyú focistának, sőt még a suliból is felfüggesztik. És arra végképp nincs felkészülve, hogy egy idegesítő, szexi fotós srácot varrnak a nyakába, aki a sírba kergeti. Vagy inkább életre kelti?"


Kiadó: Móra
Kiadás éve: 2015.
Oldalszám: 312 oldal
Ár: 2299 Ft
Eredeti cím: Notable
Sorozat: Smith Gimi
Besorolás: ifjúsági regény, LOL
Borító: Nem szeretem a rózsaszínt, de ez nagyon is tetszik! :)
Csillag: még várat magára :)

"Nincs olyan szitu, amit Chelsea Halloway ne tudna megoldani! Elvált szülők? Nem probléma. Az expasija belezúgott a gimi legbénább csajába? Csak idő kérdése, és észre téríti a srácot. De azzal még a rettegve bálványozott Menő-királynő sem tud mit kezdeni, hogy a szülei egy évre Kambodzsába (!) küldik tanulni, egy rakás stréber fősulis közé. A társai hígagyú libának tartják, ráadásul a tanára egy drogbáró fogságába kerül. Most Chelsea-re vár, hogy megszervezze a mentőakciót, és kijuttassa a csoportot az országból − lehetőleg élve. Még azt az idegesítő(en szexi és szuperokos) Houstont is, aki az beszólásaival az őrületbe kergeti."



Kiadó: Móra
Kiadás éve: 2015.
Oldalszám: 340 oldal
Ár: 2299 Ft
Eredeti cím: Awkwardly Ever After
Sorozat: Smith Gimi
Besorolás: ifjúsági regény, LOL
Borító: Talán ez a legjobb :)
Csillag: még várat magára

"Áll a bál a Smith gimiben! Az egész suli bezsongva várja a tavaszi bulit, három diáknak viszont olyan fordulatot hozhat ez az este, amire egyáltalán nincs felkészülve… 
Melanie a csajkódex miatt nem mer járni a barátnője öccsével. De irtó nehéz ellenállni Dylannek, aki maga a két lábon járó kísértés. 
A lúzer Isobelt az egyik legszexibb srác valamilyen rejtélyes okból randira hívja. A lányt már ettől is kitöri a frász, hát még attól, hogy a kamu kapcsolat Spencerrel esetleg valódira fordulhat. 
Corey álmában sem gondolta, hogy egy rocksztárral járni ennyire bonyolult. Vajon elég erős a szerelmük Timmel, hogy megküzdjenek a folytonos médiacirkusszal, na meg a melegellenes tüntetőkkel, akik próbálják kitiltani őket a buliból? 
Lehet, hogy ez a bál mégsem lesz mindenkinek leányálom…"


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Vi Keeland - Penelope Ward: Nagyképű öltönyös

Harry Potter & Legendás állatok - Útmutató a varázslóvilághoz

Könyvadaptációs ajánló 10. rész - Ifjúsági