Samantha Ann King - Osztozni Hailey-n


Nem fogok hazudni, ez a könyv tömény SZEX. De nem is akármilyen szex, hanem édes hármas. Két hihetetlenül jól kinéző pasi, és egy viszonylag átlagos csajszi. Szóval, aki idegenkedik az ilyesmitől, annak egyértelműen nem ajánlott elolvasni. 

A pozitívum benne, hogy bár a szex fontos szerepet játszik, nem ez az egyetlen szál. Kicsit megfűszerezte az írónő egy őrült ex-pasival, aki mellesleg bántalmazza Hailey-t. 
Na jó, az alapsztori kicsit klisés: van egy fiútestvér, akinek van két nagyon jóképű, jó testű legjobb barátja, akikbe természetesen a kishúg bele van zúgva. Alapesetben ez egyetlen baráttal történik, de itt mindjárt kettő is van. Természetesen a férfiak is táplálnak a lány iránt érzelmeket, aki tökre átlagos: barna haj, átlagos testalkat, jó egy kicsit magasabb, mint a többi nő, és szebb a melle, de ennyi. Elmennek egy nyaralásra, ahol összeröffen a család, és persze a srácok lecsapnak a csajszira, aki belemegy a játékba. A bátyja, persze nem örülne neki, ha megtudná, de úgyis kiborul a bili, mint mindig. Aztán váratlan fordulatként előkerül az őrült ex, aki vissza akarja kapni Hailey-t, és ezért bármire képes lenne. Ekkor már annyira nem is rossz, hogy a két nagy és erős csávó a kishúg mellett, nem igaz? :) 
Végül hazamennek a nyaralásról, élik a kis életüket, aztán az ex megint előkerül, és meglövi az egyik szépfiút, aki kórházba kerül. De pórul jár, mert a másik szépfiú viszont őt lövi le. Utána miden rendbe jön és megkérik a lány kezét. Persze törvényesen nem mehet hozzá mindkettőjükhöz, hiszen ez lehetetlen, de nekik elég annyi, hogyha egymásnak fogadalmat tesznek, hogy örökké együtt lesznek majd.
Nem mondom, hogy nem tetszett a könyv, de azt sem, hogy ötcsillagos olvasmány volt.
Sok klisé volt benne, de összességében jól összerakott nyári olvasmány volt. 
Ajánlani tudom annak, aki szereti a forró, szókimondó jeleneteket. Viszont nem rágtam le a tíz körmömet izgalmamban, volt, amit átlapoztam, szóval kicsit ilyen lassú víz partot most érzésem van ezzel a könyvvel kapcsolatban. Tehát aki a pörgős, eseményekkel dúsított sztorit szereti, nem biztos, hogy tetszeni fog neki.
Logikai hibákat nem véltem felfedezni benne, ami mindenképpen pozitívum és érdekes volt az is, ahogy kibontakozik a hármas közti kapcsolat. Bár nagyon arról nem esett szó, mi zajlik belül a lelkükben, de azért érdekes volt, amit meg lehetett róluk tudni. De azért jobb lett volna, ha kicsit jobban mögé láthatunk a fiúkban zajló dolgoknak. Hiszen mégis csak osztoznak egy csajon, ez azért nem hétköznapi dolog.
Összességében végül is nem volt egy rossz könyv! Azt hiszem ez a végszó, úgyhogy megyek is! :)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Vi Keeland - Penelope Ward: Nagyképű öltönyös

Harry Potter & Legendás állatok - Útmutató a varázslóvilághoz

Könyvadaptációs ajánló 10. rész - Ifjúsági