Bella Andre: Te vagy az egyetlen (A Sullivan család 7.)

Kiadó: Kossuth Kiadó
Kiadás éve: 2018.
Oldalszám: 376 oldal
Ár: 3600 Ft
Besorolás: erotikus, romantikus családregény
Itt megvásárolhatod



Fülszöveg: "Bella André az erotikus romantikus családregények műfajának nagysikerű írónője, a New York Times bestseller szerzője. Érzékenyen megírt történeteit már több mint tíz országban olvashatják rajongói.

Smith Sullivan, a híres filmsztár nem képes kiverni a fejéből filmbéli partnere gyönyörű nővérét, Valentina Landont, és a tüzet, amelyet a lány hűvös kisugárzása mögött sejt.
Valentina nem utasítja el az érzékiséget vagy az igaz szerelem gondolatát. Hollywoodi menedzserként azonban túl sokszor nézte már végig, hogyan veszítik el a fejüket egyébként okos nők férfi színészek miatt, hogy aztán darabokra törjön a szívük.
Ám amikor a forgatás hetei során a Smith és Valentina közti vonzalom egyre szenvedélyesebbé válik, a férfi tudja: meg kell győznie a nőt, hogy engedje közelebb magához…"



Értékelés:

Ez már a hetedik könyv, amit a Sullivan családról olvastam. Eddig úgy éreztem, az írónő könyvről könyvre fejlődik, egyre jobb és jobb lesz. Ez a rész azonban valahogy kilóg a sorból. Pedig nem vetem meg azokat a köteteket, amikben beláthatunk a sztárság mögé, megpillanthatjuk annak árnyoldalait is.

Elég sok idő telt el az előző kötet és ennek a kötetnek az olvasása között és valahogy azt hiszem, egy kicsit kiestem a Sullivanek bűvköréből. Smith pedig nekem mindig is kicsit kilógott közülük.

Azt gondoltam, mivel Smith a család sztárja, nagyobb durranás lesz ez a kötet. Persze ízlések és pofonok, de nekem ez most nem igazán tetszett.

Valentina idegesítő volt a sok nyafogásával, nem tetszett, hogy a film cselekménye ennyire részletesen kifejtett volt, ennyire mélyen belevonták a történet cselekményébe.

Pozitívuma, hogy ugyanúgy könnyed, laza, romantikus olvasmány volt, mint az előzőek. A család pedig hozta a szokásos formáját: ismét szerethetőek voltak.

Azért ez nem fog eltéríteni attól, hogy elolvassam a következő részeket is, amik még hátra vannak. Várom még Lori történetét, aki a kezdetektől az egyik olyan karakter volt, akinek a történetére nagyon kíváncsi voltam. Ha jól tudom, a következő kötet, ami megjelent a kiadónál a Csók a fagyöngy alatt, amiben viszont a családot összefogó édesanya, Mary Sullivan történetével ismerkedhetünk meg.



Csillag: 10/6



Bepillantás a könyvbe:

"– Sosem értettem, miért kellene a szerelemnek tele lenni konfliktussal és küzdelemmel. Miért nem lehet a szerelem egyszerű és tiszta, miután két ember rájön, hogy az életük sokkal jobb vagy boldogabb együtt, mint külön."


"Smith elővett egy rózsaszín dobozt, Valentina keze pedig megremegett: nem az idegességtől, hanem a sóvárgástól, miközben levette a tetőt, és ránézett a desszertre.


A vágy örömmel párosult, amikor ránézett a két óriási muffinra a tányérjukon. Az egyik süti krémje Smitht ábrázolta, rácsok mögött, fogcsikorgatva, miközben édes, könyörgő pillantással néz.
A másik Valentina karikatúrája volt: a nő az egyik ujján forgatta a zárka kulcsát, gonoszan csillogó szemekkel."


"– És ha ő az igazi, sose feledd, miért harcolsz, még akkor se, ha néha úgy tűnik majd egyedül te vagy hajlandó a küzdelemre."


"– A világ tovább foroghat nélkülünk még egy darabig."


"Lori hátulról átölelte a bátyját.
– Hidd el – mondta együttérző sóhajjal –, ha valaki tudja, mit érzel, én vagyok az. A szerelem nagy szívás, mi?
– Nem – mondta Smith a húgának, akinek a legjobbat akarta –, a szerelem a jó rész.
A többi dologgal kell valahogy megküzdenie."


"– És veled mi a helyzet? Van valami különleges személy, akibe épp kezdesz őrülten, mélységesen beleszeretni, amíg meg sem bírsz majd mozdulni nélküle? A Sullivanek így csinálják mostanság."





Köszönet az olvasás lehetőségéért a Kossuth Kiadónak!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Vi Keeland - Penelope Ward: Nagyképű öltönyös

Könyvadaptációs ajánló 10. rész - Ifjúsági

Harry Potter & Legendás állatok - Útmutató a varázslóvilághoz