"Azért vagyunk boldogok, mert azok akarunk lenni…" - Elle Kennedy: The goal - A cél (Off-Campus 4.)

Forrás: Moly
Kiadó: Könyvmolyképző
Kiadás éve: 2018.
Oldalszám: 432 oldal
Ár: 3499 Ft
Besorolás: new adult, erotikus, romantikus regény

Moly link
Itt megveheted

" A lány mindig eléri a célját…

A végzős Sabrina James már látja maga előtt az egész jövőjét: lediplomázik a Briaren, brillíroz a Harvard jogi karán, aztán szerez egy jól fizető állást valami menő cégnél. Szeretne kilépni nyomorúságos múltja árnyékából, ezért sem ideje, sem energiája nincs egy jóképű hokisra, aki hisz abban, hogy létezik szerelem első látásra. John Tuckerrel csupán egyetlen tüzes – ám meglepően gyengédre sikerült – éjszakát tervez, de néha egy éjszaka is elég, hogy az ember élete fenekestül felforduljon.

De a játék egyre bonyolódik.

Tucker hisz a csapatjátékban, meggyőződése, hogy az legalább olyan fontos, mint az egyéni teljesítmény. A jégen nem keresi a reflektorfényt, de amikor huszonkét évesen apa lesz, nem hajlandó a háttérben maradni. Már csak azért sem, mert a leendő anya gyönyörű, okos és hihetetlenül izgalmas. A gond csak az, hogy Sabrina James nem adja könnyen a szívét, és a lobbanékony, barna szépség túl makacs, hogy segítséget fogadjon el. Ha Tucker meg akarja szerezni álmai nőjét, meg kell győznie, hogy bizonyos célokat csak együtt érhetnek el.

Vágytál már a folytatásra?

Íme eljött. Élvezd ki minden pillanatát!"



Azóta vártam a kötet megjelenését, hogy A pont végén elolvastam az utalást a következő kötetre, így amikor megérkezett a csomagom a Könyvmolyképzőtől azonnal rá is vetettem magam a kötetre.

Forrás: Pinterest
 Nagyon szeretem ezt a sorozatot, Elle Kennedy teljesen levett a lábamról ezekkel a hokis fiúkkal, így izgatottan vártam, mit tartogat számunkra Sabrina és Tucker sztorija. Az alaptörténet, hogy Sabrina egy egy éjszakásra tervezett kaland után teherbe esik és Tucker az apa.

A kötet beleillik ugyan az Off-Campus-sorozatba, de azt hiszem egy kicsit erotikusabbra sikerült, mint az eddigi kötetek. Ezzel nincsen semmi gond - mármint az erotikával - csak Tucker és Sabrina kettősénél nem ezen van a hangsúly és azt hiszem itt az írónő egy picit túlzásba esett ezen a téren.

Forrás: Pixabay
Viszont az írónő behoz egy újfajta szálat a történetbe, ami nagyon tetszett. Kennedy eddig sem arról volt híres, hogy mellőzné a komoly témákat (lásd.: nemi erőszak, családon belüli erőszak, gyász), így ez itt sem marad el. Sabrina karaktere kezdetektől fogva az erős nőt képviseli. Szegény környékről származik, bonyolult családi háttérrel rendelkezik, és ki szeretne törni ebből a környezetből, amire egyetlen módja van: a tanulás. Évfolyamelső, kitűnő tanuló, akinek két munkahelye is van. Éppen ezért is érdekes karakter. Erős, céltudatos, tudja, mit akar az élettől, mi a vágya. Ettől pedig törtető, rideg, elérhetetlen nőnek látszik. A társadalomban elfogadott, hogy egy pasinak meg legyen a karrier és a család is. Bár sokat fejlődött e téren a társadalom gondolkodása, azért még mindig nem 100 %-ban elfogadó a feminista nőkkel szemben. A nőknél egyértelműen előreül a kérdés: kell-e választani a család és a karrier közt?

Sabrina mindemellett egy nagyon szép lány, aki után bomlanak a pasik és ő ki is használja ezt...természetesen emiatt elterjed róla a pletyka, hogy könnyűvérű...persze, ha egy pasi teszi ugyanezt, ő a társaság királya!

Forrás: Pixabay
Nagyon szerettem Garettet, Logant és Deant is (a kezdeti botlásai ellenére is), de Tucker...azt hiszem Tucker az ideális pasi. Hihetetlenül jó lelkű, önzetlen, kedves srác, aki törődik másokkal, akihez egy fárasztó nap után hazamész és egyből jobb kedvre derít, még főz is neked, oda tudsz bújni hozzá egy meleg ölelésre, és ha sír a gyerek az éjszaka közepén, boldogan felkel hozzá. Ugyanakkor szexi, vérbeli férfi. Ő az a könyves srác, akit az életben is szívesen a magadénak tudnál.

Természetesen érthetőek voltak számomra az adott helyzetben Sabrina vívódásai, de néha már sok volt. Hisz mindenki látta, hogy őket egymásnak teremtették, és minden tiszteletem Tucké, hogy képes volt ennyire toleráns lenni vele.


Kicsit hiányoltam a többi sráccal való kapcsolatot. Az előző kötetekben jobban belefolytak a srácok a történet vonalába, de ez most valahogy kimaradt, érthető okokból, nekem mégis hiányzott.

Csillag: 10/9

Bepillantás a könyvbe: 

"Azért vagyunk boldogok, mert azok akarunk lenni, és mert az energiánkat és az  érzelmeinket a lehető legjobb formában adjuk át egymásnak."

"Sosem hagyja, hogy kinyissam magamnak az ajtókat. Mintha nem hinné el, hogy nekem is van kezem."

"Ma reggel, amikor nem tudtam begombolni a farmeremet, a felismerés úgy csapott le rám, mint Thor kalapácsa: nem tudom tovább rejtegetni a terhességet."

"– Basszus, ez a kölyök hihetetlenül cuki – rázza a fejét Garett.
Logan ebben a pillanatban tér vissza a mosdóból, és rögtön be is csatlakozik a beszélgetésbe.
– Ugye? Halálra aggódtam magam, hogy esetleg ronda lesz, és akkor meg kell játszanom magam. Mielőtt először láttam, egy órán át gyakoroltam a tükör előtt azt, hogy: Húúú, de cuki!
Bemutatok neki.
Forrás: Google 
– Nem viccelek. Kérdezd csak meg Grace-t! De nyugi, szerencsére nem kellett hazudnom, mert tényleg állati helyes kis vakarcs."

"Régebben a siker volt a célom. Akkor még nem tudtam, hogy a siker nem osztályzatokban, ösztöndíjakban és eredményekben mérhető, hanem abban, hogy milyen csodálatos emberek vesznek körül."

"Ez a pasi egy csoda. A bicepsze nagyobb, mint Jamie feje, mégis hihetetlenül gyengéden nyúl a lányához. Tulajdonképpen ez Tucker. Erős, kiegyensúlyozott, határozott, de közben van egy gyengéd oldala, amitől a nők elalélnak. Én biztosan."

"– Szóval, mit is mondott neked Tucker pontosan?
– Azt, hogy bír téged – von válllat újra Beau. – Érdekelte, hogy a mi korábbi kapcsolatunk nem áll-e az útjába. Mondtam, hogy részemről semmi gond.
Leesik az állam.
– Vagyis engedélyt kért tőled, hogy járhasson velem?
– Engedélyt? – horkant fel Beau olyan hangosan, hogy a haverjai is felkapják a fejüket. – Nem igazán. Inkább csak bejelentette, hogy akar téged, és ha ez nekem nem tetszik, az az én bajom.
Próbálom visszafojtani a vigyorgást. A kedves szavak és a félénk mosoly mögött Tucker egy igaz alfahím. Nem tudom, miért dob ez fel annyira, de kétségkívül tetszik."

"Tuckert csókolni olyan, mint elmerülni egy kád forró vízben. A bőröm bizsereg, a végtagjaim elgyengülnek, és egy meleg burokban találom magam, amiből sohasem akarok szabadulni."

"Azta! Elképesztő, milyen dögösek ezek a briares hokisok. Ez valami előfeltétel, hogy bekerülhess a csapatba? Legyél képes 150 km/h-val repíteni a korongot, és emellett nézz ki úgy, mint egy fotómodell?"



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Vi Keeland - Penelope Ward: Nagyképű öltönyös

Netflixen elérhető könyvadaptációs ajánló 7. rész

Harry Potter & Legendás állatok - Útmutató a varázslóvilághoz