Bella Andre: Örökké a tiéd

Kiadó: Kossuth Kiadó
Kiadás éve: 2016.
Oldalszám: 302 oldal
Ár: 2990 Ft
Sorozat: A Sullivan család 4. része
Besorolás: romantikus, erotikus, családregény


Sophie Sullivan még csak ötéves volt, amikor fülig beleszeretett Jake McCannba. Húsz évvel később határozott meggyőződése, hogy a férfi még mindig úgy tekint rá, mint a Sullivan ikrek közül a „barátságosra". Feltéve, ha egyáltalán hajlandó ránézni. Sophie úgy érzi, hogy legfőbb ideje mindent megtennie annak érdekében, hogy a férfi meglássa benne azt, aki valójában… a nőt, aki mindig szeretni fogja. Mindehhez kiváló alkalmat jelent az első Sullivan fiú káprázatos esküvője. 
Jake mindig is mágnesként vonzotta a nőket, ám az egyetlen nőt, akit igazán akar, sosem kaphatja meg. Sophie nemcsak a legjobb barátja „elérhetetlen" húga, de azt sem engedheti, hogy a nő közel kerüljön hozzá, és felfedezze a titkát. 
Amikor azonban Sophie megjelenik az ajtajánál, Jake minden ábrándja életre kel. Képtelen betelni a bűnös csókkal, a szerelem érzésével. Tudja, hogy Sophie-t szeretni határozottan ostoba dolog… de hogyan állhatna ellen az érzésnek?”

Értékelés:

Azt hiszem, ezt a részt vártam leginkább a sorozatból. Könyvtáros lévén Sophie az egyik kedvenc karakterem a Sullivan testvérek közül, ezért már vártam, mikor kaphatunk még többet az ő személyiségéből. Az előző három kötetet is mind szerettem, de azt kell mondjam, hogy a történetek könyvről könyvre egyre jobban lesznek. Gyakorlatilag nem tudok mondani olyan szereplőt, akit ne szeretnék a könyvekben.
Biztosan nagyon izgalmas lehet egy ekkora családban felnőni, ennyi báttyal. Mindig is szerettem volna, ha van egy bátyám.
Forrás: Pinterest
A történet az első könyv főszereplőinek (Chase és Chloe) esküvőjén folytatódik, ahol Sophie a szervező és Jake is besegített a szervezésben. Sophie az ikrek közül a „barátságos” jelzőt kapta, míg ikertestvére Lori a „pajkost”. Mindenki azt gondolja, Sophie még ugyanaz a kislány, akit védelmezni kell mindentől, azonban bátyja esküvőjén megmutatja, hogy már érett nő. Amin persze mindegyik testvére kiakad, és azonnal tudni akarják, ki művelte ezt vele. Persze Sophie csak Jake-nek szeretne imponálni, akibe gyerekkora óta szerelmes. Azt szeretné, ha a férfi végre észrevenné, hogy már nem kislány, nem egy törékeny virágszál.
Jake bártulajdonos, aki kemény munkával érte el mindezt, valamint elég hányattatott gyermekkora volt. Úgy gondolja, nem elég jó Sophie-hoz, a lány jobbat érdemel nála, ő pedig inkább a távolból figyeli, s szereti már évek óta. És persze az sem utolsó szempont, hogy a lánynak védelmező bátyjai vannak, akik nem mellesleg Jake barátai, különösen Zach.

SPOILER

Forrás: Google
Chase esküvőjén úgy tűnik, mégiscsak összejön Sophie terve és meghódítja Jake-et, aminek komoly következményei lesznek. A lány másnap egyedül ébred az ágyban, amiért szeretné gyűlölni a férfit, de nem igazán megy neki. Jake meg persze emészti magát a történteken, de azt gondolja, úgy a legjobb a lánynak, ha távol marad tőle. A természet viszont közbe szól, ugyanis Sophie néhány héttel később rádöbben, hogy babát vár.
Miután közli Jake-kel, hogy mi a helyzet, a férfi gondoskodni akar róla, viszont Sophie nem hisz neki, ezért Jake kér hét napot, hogy bebizonyítsa, az érzelmei neki szólnak!

SPOILER VÉGE

A kapcsolatuk rengeteg próbán megy keresztül, miközben még jobban megismerik egymást.
Annyira aranyosak, ahogy próbálnak közelebb kerülni egymáshoz, a másik bizalmába férkőzni, megküzdeni az akadályokkal.
Forrás: Google
Jake személyében kapunk egy szerethető, domináns, romantikus férfit, akit beárnyékol a múltja, Sophiéban pedig egy olyan nőt, aki ki akar törni a ráhúzott skatulyákból, céltudatos, hihetetlenül tud lelkesedni a dolgok iránt, s húsz éve elfojtja érzelmeit a férfi iránt.
Nagyon tetszettek a minták a lapokon, különlegesen széppé teszik a könyvet, és más lesz az ember hangulata, miközben olvassa és rápillant a lapokra.
Számomra nagyon szerethetőek voltak a karakterek, a cselekmény, a történet és minden gubanc is. Könnyed, romantikus olvasmány, ami jó kikapcsolódást biztosít akár egy borongós napon, akár ha rossz kedvünk van.

Borító: Illik a többihez, bár én másképp képzeltem el a szereplőket J

Csillag: 5/5

Bepillantás a könyvbe:

– Mindig is szerettem a könyveket – hangzott a halk válasz. – Szeretem a társaságukat. Élvezem, hogy elmerülhetek egy történetben, egy kitalált világban. Szeretem, hogy bárkivel eggyé válhatok, és a fantázia világában élhetek.

„–Isten az égben, te aztán tényleg szép vagy!”

– Szeretkeztél már nyilvános helyen? 
Az édes, Barátságos Sophie Sullivan rámosolygott. 
– Határozd meg a nyilvános helyet! 
Jake nagy levegőt vet, és úgy érezte, mintha most kapott volna – sokadszor – egy nagy ütést a gyomrába.”

Forrás: Google
„– Biztos vagy benne, hogy nem akarod az egyik pubot vezetni? Igencsak nagy hasznát vennénk egy hozzád hasonló munkatársnak, aki gatyába tudja rázni az üzletemet. 
A bók hatására a megelégedettség melege áradt szét benne. Pont ez a probléma Jake-kel. Annak ellenére, hogy kifejezetten irritálja, és a férfi több ezer, sőt több millió év alatt sem lenne képes viszonozni az érzéseit, valahogy mégis újra és újra elbűvöli. Ettől függetlenül tudta, hogy sosem bocsátana meg magának, ha Marcus szőlőbirtoka közepén átadná magát a sóvárgásnak, ezért egyszerűen azt felelte: 
– Köszönöm, de nagyon hiányoznának a könyvek. 
Egész életében halomban álltak a könyvei minden helyiségben, az ágya mellett, de még a konyhában is, és határozottan örült, hogy az e-könyv-olvasója jól elfér a táskájában.”



 Köszönet az olvasás lehetőségéért a Kossuth Kiadónak!


Forrás: Timi Könyvkuckója

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Vi Keeland - Penelope Ward: Nagyképű öltönyös

Harry Potter & Legendás állatok - Útmutató a varázslóvilághoz

Könyvadaptációs ajánló 10. rész - Ifjúsági