Bella Andre: Csók a fagyöngy alatt

Kiadó: Kossuth Kiadó
Kiadás éve: 2018.
Oldalszám: 318 oldal
Ár: 3600 Ft
Besorolás: romantikus családregény
Moly.hu link
Itt megvásárolhatod

Fülszöveg

"Mary Sullivan számára a karácsony mindig is egyet jelentett a családdal. Ez alól a mostani év sem kivétel. Miközben nyolc gyermeke és párjaik érkezését várja a Tahoe-tó partján lévő otthonában, sorra felakasztja a fenyőfára a gyermekeitől kapott díszeket, amelyek újabb és újabb kedves emléket idéznek fel benne. Ekkor azonban kezébe akad a legrégebbi – egyben legbecsesebb – dísz, amelyet még szeretett férje, Jack ajándékozott neki első közös karácsonyuk alkalmából. Maryt azonnal magával ragadják a nosztalgikus érzések, és újra átéli viharos románcuk első napjait. Elvégre ez az a szerelem, amelynek csodálatos családjukat köszönhetik.

A Sullivan-sorozat exkluzív, karácsonyi kötetét tartja kezében az Olvasó, amely az ünnepek varázsát, a családi értékeket és az időtálló szerelem erejét állítja középpontba."

Az eddigi köteteket is nagyon szerettem, de ez különösen a szívemhez nőtt. Végre megismerkedhetünk mindenki jószívű anyukájának történetével. Igaz, hogy visszaemlékezésről olvashatunk a kötetben, mégis Mary Sullivannel együtt éljük újra szerelmük pillanatait.
Ez az eddigi legérzelmesebb a kötetek közül. Az előző könyvekben is közel éreztem magamhoz Mary karakterét, de ezt olvasva még jobban a szívembe fogadtam őt. 
Szívszorító pillanatokat élhetünk át a kötetet olvasva és garantáltan szükségünk van egy százas csomag papírzsebkendőre is. Ajánlom, hogy aki hasonlóan érzelgős, mint én, az semmiképp se olvassa a könyvet tömegközlekedési eszközön vagy csak szimplán nyilvános helyen, mert garantált a sírás.
Imádtam ezt a kötetet is és alig várom, hogy olvashassam a sorozat befejező részét is, amivel teljessé válik a Sullivan-család története.




Köszönet az olvasás lehetőségéért a Kossuth Kiadónak!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Vi Keeland - Penelope Ward: Nagyképű öltönyös

Harry Potter & Legendás állatok - Útmutató a varázslóvilághoz

"A te lelked a kedvencem az egész világon" - Sarah Adams: Csalóka szerelem