Crush - Bizsergés

"Cami Wimberley-nek van egy terve, és ebben a tervben nem jut hely a pasiknak - főleg minden idők legvadabb partiállatának, Hunter Wildernek nem, mindegy milyen jóképű és karizmatikus.

Cami gyönyörű, végzős, elképesztően tehetséges, jó tanuló, s mindent megtesz azért, hogy bekerüljön álmai főiskolájára, musical szakra. Minden tökéletes.

Hunter Wilder nem akar barátnőt - attól most csak túl bonyolulttá válna az élete. Főleg Miss Jókislányt nem akarja, de akkor miért nem tudja levenni róla a szemét? Megpróbálja tartani tőle a három lépés távolságot, de a sors mintha a másik karjaiba taszítaná őket. Régóta nyilvánvaló mindenki számára, hogy tetszenek egymásnak."


Cami a gimi tipikus stréber lánya, akinek stréber barátai vannak. És a legjobb barátja Clay beleszeret, de a lány nem táplál hasonló érzelmeket irányában. Amit becsültem benne nagyon, hogy a kezdetektől kimondja, nem fűzik hozzá gyengéd érzelmek, de a fiú nem képes elfogadni ezt. Olyan dolgokra vetemedik, amit a lány nem is gondolna.
És persze közben megérkezik Hunter is, aki próbálja távol tartani magát a lánytól, de mintha mágneses erőként vonzaná magához. Hunter viszont titkolózik magáról,ami a lánynak nem tetszik. Persze happy end lesz a vége, némi fájdalommal. 

A fő szál a romantika, de fűződik bele egy kis krimi is, ami némileg Hunterrel kapcsolódik össze. A drog is fontos szerepet játszik a történetben. De aki nem kimondottan romantikus fajta, annak nem ajánlatos, hisz a bűnügyi szál vajmi kevés ahhoz, hogy ne mondhassuk ki egyértelműen róla, hogy a romantikus kategóriába sorolható. 

Épp most olvastam, hogy a könyv egy sorozat első része. Én azt hittem, hogy egy önálló történet, ugyanis teljesen kerek egész. Ezért egy kicsit tartok tőle, mit fognak kihozni a többi részből, ugyanis azt olvastam, hogy ezekkel a szereplőkkel folytatódik tovább. 

Kíváncsian várom a folytatást. 



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Harry Potter & Legendás állatok - Útmutató a varázslóvilághoz

Könyvadaptációs ajánló 10. rész - Ifjúsági

"A te lelked a kedvencem az egész világon" - Sarah Adams: Csalóka szerelem