Bella Andre: Csak téged látlak

Kiadó: Kossuth Kiadó
Kiadás éve: 2016.
Oldalszám: 342 oldal
Ár: 2990 Ft
Eredeti cím: If You Were Mine
Besorolás: erotikus, romantikus családregény

"A regény főszereplői korábban esküvel fogadták, hogy soha nem lesznek szerelmesek. Megtalálhatják-e mégis a szerelmet egymás karjában?
Zach Sullivan semmit sem akar kevésbé, mint hogy két hétig vigyázzon a testvére kölyökkutyájára – egészen addig, amíg nem találkozik egy kutyákkal foglalkozó, rendkívül vonzó nővel. Heather okos és szép, és találkozásuk óta Zach már csak őrá tud gondolni. Pedig úgy tűnik, hogy ő az egyetlen nő az egész földtekén, aki semmit sem akar tőle.
Heather Linsey még tizenhét évesen tett fogadalmat, hogy soha nem lesz szerelmes, mert a szerelem nem más, mint hazugságok tömege. Azóta is rendületlenül kitartott a fogadalma mellett, és nem engedett a vonzó férfiak kísértésének.
Azonban minél visszautasítóbb Heather, Zach annál inkább vágyik a szerelmére. Vajon sikerül-e a szerelmes férfinak elérnie, hogy Heather újra higgyen a szerelemben?"

Ismételten egy könnyed, romantikus olvasmányt kap az olvasó, ha ezt a kötetet a kezébe veszi. Bella Andre megszokott stílusát kapjuk kézhez a sorozat ezen részében is.
A szereplők szerethetők, bár úgy érzem most igazán egyikőjüknek sem sikerült a szívemhez közel férkőznie, az viszont kifejezetten tetszett, hogy nagyon szerepet kaptak a házi kedvencek is ebben a kötetben.
Könnyed, romantikus, vicces történetet kaptunk megint, ami egy napsütéses délutánra tökéletes kikapcsolódást biztosít, de azt kell, hogy mondjam, hogy kezd egy kicsit olyan egy kaptafára készülni a dolog.
Forrás: Google
Adott a férfi, aki nagydumás csajozó, nem akar szerelmet, csak a szex érdekli. Valamint adott egy nő, aki szintén nem szeretne szerelmet, mert csalódott a szüleiben és ez kihat az egész életére, emellett pedig még kicsit munkamániás is.
Aki kicsit is ismer, tudja, hogy imádom a habos-babos, ultraromantikus, rózsaszín ködös sztorikat, de azt hiszem, ez most egy kicsit nekem is sok volt, hogy ilyen gyorsan történtek az események, kicsit valószerűtlennek éreztem.
Az igazság az, hogy miközben a Sullivan-család kötetit olvasom, mindig az jut eszembe, milyen jó is lenne egy ilyen családba tartozni. Egyszerűen imádom őket, mindegyikük kicsit más, mindegyikük szerethető, de mindegyikük valami más tulajdonsága miatt. Összetartóak, bármit megtesznek a családért, kiállnak egymásért, de azt is megmondják, ha valamivel nem értenek egyet. Az édesanyjuk pedig személyes kedvencem, ki ne szeretne ilyen gondoskodó anyukát?
Azt hiszem, hogy még mindig Sophie története a kedvencem.

Borító: Igazodik a sorozat többi kötetéhez.

Csillag: 10/8

Bepillantás a könyvbe: 

„Csak egy teljesen őrült nő hihetné, hogy biztonságban van a férfi mellett.”

„Nehéz ellenállni egy olyan férfinak, aki a kölyökkutyákat és a babákat is szereti. Történetesen, szinte lehetetlen.”

„Hogyan lehet gondolkodás nélkül azt mondani valakinek, hogy bízunk benne, amikor még egy hét sem telt el az első találkozás óta?”
Forrás: Google

„– Mindig reménykedsz valamiben, ugye?
– Ha szerelemről van szó – válaszolt a barátnője –, akkor igen.”

„– Kérlek, feküdj le vele, és utána mondd el, hogy milyen volt!”

„– A családtagok fogadást kötnek, hogy a testvérednek fia vagy lánya lesz-e?
A másik újratöltötte az ő poharát, és azt mondta:
– A mama ötlete volt.
Heather hangosan felnevetett, ez a spontán kacagás igencsak meglepte. Csakhogy annyi más is meglepte már őt Zach társaságában.
– Rendkívüli nő lehet. Káprázatos, nyolc gyereket felnevelt, és most az első unokája is hamarosan megszületik. – Megcsóválta a fejét. – Az elmondottak alapján szerencsejátékos is.”




Köszönet az olvasás lehetőségéért a Kossuth Kiadónak!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Harry Potter & Legendás állatok - Útmutató a varázslóvilághoz

Könyvadaptációs ajánló 10. rész - Ifjúsági

"A te lelked a kedvencem az egész világon" - Sarah Adams: Csalóka szerelem